| Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 03, 2009 9:29 pm | |
| Gazze'de Sınıfta Ailede Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 03, 2009 9:31 pm | |
| | |
|
| |
solitude
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 03, 2009 10:06 pm | |
| Sadece çocuğa mı?..Her zaman,her yerde, şiddete 'hiç' tolerans.. | |
|
| |
Şahin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 03, 2009 11:42 pm | |
| Sadece çocuğa mı ve sadece şiddete mi? Öncelikli çocuğa ve öncelikli şiddete. Sonrasında temelinde sevgi olmayan her eyleme her kişiye... | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Ocak 04, 2009 1:07 pm | |
| Öncelikle çocuğa, öncelikle çocuğa yönelik şiddete. Öğretmen olduğumuz için , şiddetin bu tarafından tutmakla başlayalım. Algıda seçicilik işte. Bişey yapmalı | |
|
| |
Aral Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Perş. Ocak 08, 2009 2:16 pm | |
| Çok bilimsel konuşacağım;
Bu katliamı yapanlar yerin dibine batsın.
Ben beddua ettim,varsa işe yarar önerisi olan görev almakta hazırım.. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Çarş. Ocak 21, 2009 11:18 pm | |
| Öğretmen, 3. sınıf öğrencisini, sorduğu Matematik sorusunu bilemediği için tekmeleyelerek ayağını kırdı. gazeteler. | |
|
| |
solitude
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Perş. Ocak 22, 2009 12:17 am | |
| Alakaya marul ya da maydanoz niyetine; Moderatörlerin herşeyi bilirim,yaparım,asarım,keserim şiddetine de hiç tolerans.. | |
|
| |
zerdalist Admin
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 43 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Cuma Ocak 23, 2009 11:01 pm | |
| adı geçen moderatör burda mı? | |
|
| |
solitude
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 24, 2009 8:34 am | |
| Yok,gelmemiş öğretmenim..Geç kalırsa geç kağıdı alır artık..Ama hiç gelmemesi tercihimdir.. | |
|
| |
zerdalist Admin
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Ocak 24, 2009 3:46 pm | |
| metaforları sevmiyorum. çok | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Şub. 01, 2009 10:13 pm | |
| - Karne aldığı gün, babası annesini okul tuvaletinde bıçaklayarak öldürdü. Çocuk 3. sınıf - İlköğretim öğrencisi 13 yaşında kız, okul bahçesinde tecavüze uğradı. Bunlar kısacık yarıyıl tatili içerisinde oldu. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Şub. 01, 2009 10:15 pm | |
| Okulun güvenli bir yer olması gerekiyor. Bizler eğiitimci olarak çocuğa yönelik şiddetin neresindeyiz, neler eksik kalıyor, ne yapabiliriz ? | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Şub. 01, 2009 10:19 pm | |
| Bir kere, okulda çocuğa şiddet uygulayan öğretmenlerin deşifre edilmesini, kınanmasını, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Kimse eli sopalı bir öğretmeni bağrına basmasın. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Şub. 01, 2009 11:14 pm | |
| - solitude demiş ki:
- Alakaya marul ya da maydanoz niyetine;
Moderatörlerin herşeyi bilirim,yaparım,asarım,keserim şiddetine de hiç tolerans.. Solitude, bir an seni ben sandım Sanal ortamdaki denetimsiz şiddet - mesajların keyfi silinmesi elbette faşizan bir uygulamadır. 657 devlet memurluğu bile bundan iyi. Hiç değilse üstünü, üstüne şikayet edebilirsin. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin, insan hakları mahkemesine kadar gidebilirsin. Sanalda bu yok. Neye göre tarttın mesajımı , neye göre sildin ? Bu kadar denetimsiz bir yetki reelde hiçbir yedrde yok. Sanalda kolgezen faşizm harika bir yazı konusu olabilir. Adı bu olsun . Sanalda kol gezen faşizm | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Paz Şub. 01, 2009 11:20 pm | |
| Bir de "Ay bu forum çok şirin, hiç tartışma çıkmıyorrr " diyen cici kızlar ile itaatkar efendi çocuklar vardır. İyi bir şey sanıyorlar tartışma çıkmamasını. Çok eskiden bir kere TV 'de, ünlülere soruyorlardı: Nasıl bir yerde yaşamak isterdiniz ? Orhan Pamuk şu cevabı veriyor " Boş zamanlarınızda ne yaparsınız sorusuna, 'kitap okurum' cevabı verenlerin aptal olduğunun, hemen anlaşılacağı bir toplumda yaşamak isterdim " Nasıl bir forumda yazmak isterdiniz ? "Tartışmanın olmadığı bir forumda yazmak isterim " diyenlerin aptal olduğunun hemen anlaşıldığı bir forumda, cümlesiyle, Pamuk'un bu cümlesini güncellemiş olayım. | |
|
| |
solitude
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Salı Şub. 03, 2009 8:39 pm | |
| ''Tartışmanın olmadığı bir forumda yazmak''
Böyle bir şey yok,lakin buna benzer birşeyler bulabilirim:
Tartışmanın olmadığı bir foruma boş boş bakmak,beklemekten sıkılıp bakmamak,okumamak,yazmamak..Tartışmanın olmadığı bir forumun neden var olduğunu bile düşünmemek.. Hakaretamiz (kenar mahalle jargonu,birebir küfür vb.) bir yazı olmadığı sürece her türlü silinti-kazıntı-sansüre karşıyım..Öyle düşünme böyle düşün,şöyle yazma böyle yaz,hatta hiç düşünme ve yazma demekle eşdeğerdir sansürcü zihniyetin yaptığı..Aynı tornadan çıkan fabrikasyon mahsülü düşünce ve yazma stili benim tarzım değil,hatta bunlar bir tarz bile değil.. ''Sanalda kol gezen faşizm'' veyahut kol kesen,yol kesen,Ali kıran baş kesen adı her ne ise düşündüklerini yazmana engel,yazdıklarını silmene müsebbib bir kontrol mekanizması mevcut ne yazık ki..Ve de geri püskürtme,yıldırma,çamura daldırma,hedef şaşırtma gibi birçok yöntemle güya adilane(!) bir şekilde yazmanıza engel olmadıklarını gösterdiklerini sanma yanılgısıyla; takiyye yaparaktan,yazmanıza engel oldukları gibi düşünmenize de engel olduklarını sanıyorlar..Aldanıyorlar da neyse..Tartışmayalım nasılsa değil mi?..Tartışıyor gibi yapar,hiçbir argüman sunamaz, sunulanları da çürütemezsek bile -miş gibi yapar mis gibi geçinir gideriz..Ne de olsa fani dünya.. | |
|
| |
zerdalist Admin
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans C.tesi Şub. 28, 2009 7:04 pm | |
| hep editör hastalıkları konuşmayalım. ama çok çok konuşalım. ya da herzamanki gibi upuzun susalım. ikisini de yapabildiğimizi ıspat etmedik mi yani. | |
|
| |
zerdalist Admin
| Konu: Geri: Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans Perş. Haz. 25, 2009 10:28 pm | |
| sanki hep beraber yoga yapıyorlar sanırısnız. hepsi çok huzurlu. bu kadar huzuru hem de yok pahasına nerden bulduklarına şaşıyorum. ben baktıkça sıradanlıktan canım sıkılıyor, onlar baktıkça huzur buluyor. demek sadece bir bakış meselesi. | |
|
| |
| Çocuğa Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans | |
|