| Ah Muhsin Ünlü | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aral Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 1:25 pm | |
| indirimden aldığım kadife pantolonu giymek için havaların bozmasını istediğim bir sırada denk geldiğim bir arkadaşımın kişisel iletisi sayesinde tanıştım ah muhsin ünlü yazılarıyla. 'yeni' olan her şey beni çok heyecanlandırır. ama pantolonu unuttum gitti sayesinde. havalar da bozmadı zaten. tüh. Muhsin Ünlü de benim için yeni ve hergün ona dair bir şey keşfediyorum. nasıl mutluyum bilirsiniz. hadi ah muhsin konuşalım. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 9:16 pm | |
| ??? Nasıl ilk defa tanışmış oluyorsun Deniz'im, teessüf ederim. Ah Muhsin Ünlü'yü Cümle Kapısı'na getirerek size tanıştıran ben değil miyim ? | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 9:18 pm | |
| * Hatırlat da Haziran sonlarında çocukluğumu yakalım * Rabbim ben de sordum sarı çiçeğe * Benim gibi sonsuz bir at hiç koşmuyorken de attır Zaman zaman avatar imzamı onun dizelerinden seçmişim. Çoğunu yani | |
|
| |
zerdalist Admin
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 43 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 9:20 pm | |
| yok öyle olmadı inci. sen beni tanıştırmıştın. o zaman aral'ın gözünden kaçmıştı. ben gözden kaçan noktayı tekrar göz önüne koydum.
uzun zamandır bu kadar iyi bir iş yaptığımı hatırlamıyorum. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Aral Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Perş. Nis. 02, 2009 11:43 pm | |
| inci'm bi sabırsızsın ki sorma yani. diyecektim ben sonraki mesajımda inci dediydi,ihmal ettim diye. hatta dün iletimi sana yazmıştım, ''dedin mi dedim dedim dedi'' | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 05, 2009 3:47 pm | |
| İki gündür, dedin mi dedim ; dedim dedi redifli şiir arattırıyorsun bana Deniz ! | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 05, 2009 3:55 pm | |
| Ey saba canane dedin mi dedim; dedim dedi Düştüğüm efgane dedin mi dedim; dedim dedi Hasretinden haste dil gurbette naçar olduğum Yandığım hicrane dedin mi dedim; dedim dedi Takdığım gerdane zencir-i cünün-ı aşk ben Gezdiğim divane dedin mi dedim; dedim dedi Arz ı hale cüretim yok azm ı raha takatim Ol şeh i hubana dedin mi dedim;dedim dedi Gör ne ferman eyledi Dara yı mülk i hüsn ü an Zihni nalan a dedin mi dedim dedim dedi Bayburtlu Zihni | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 05, 2009 3:56 pm | |
| Aklıma şiir takmayın, ikinize diyorum ! | |
|
| |
zerdalist Admin
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 43 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 05, 2009 5:49 pm | |
| dedin mi dedim; dedim dedi
demese miydin dedim; dedim dedi | |
|
| |
Aral Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 12, 2009 11:16 pm | |
| Lüksemburg'dan kardeş okul geldi. Datça'yı gezdik. Can'ım Yücel'e selam götürdüm sizden. Bir kahvenin duvarlarında Can Yücel fotoğrafları,şiirleri vardı öylece. Öğrenciler Eski Datça'yı gezdi,ben şiir okudum. Onlar sıkıldı ben zevk aldım Sonra Knidos'a gidildi. Onlar Apollon kimdir'i anlamak için 7km yürüdü,ben kekik topladım.(elime bir gümüş sikke geçse ne hoş olur diye düşünerek tabi) Bahardan mıdır nedir başladığım bir işi bitirememe konusunda rekorlar kırıyorum. Başlığa baktım. Şiir getirsem fena olmayacak. Öyle işte. | |
|
| |
İnci Admin
karakter 1.alan:
| Konu: Geri: Ah Muhsin Ünlü Paz Nis. 12, 2009 11:28 pm | |
| Şiir getirenlerin çok olsun çocuğum ! | |
|
| |
| Ah Muhsin Ünlü | |
|